Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 11 Maart 2009 – Weer lekker slapen

11 Maart 2009 – Weer lekker slapen

Na het grote drama van gisteren was het vandaag tijd voor de grote oplossing. Normaal gesproken ging je naar de peuterspeelzaal toe maar omdat we vandaag voor jou gingen shoppen leek het ons een beter idee je mee te nemen. Op die manier krijg je zelf al een beetje een gevoel bij wat we kopen en kunnen we aan je houding al wel zien of je het wat vind.

Eerst even naar opa en oma gereden omdat papa wilde fitnessen met opa. Nou dat heeft ie de rest van de dag geweten gje gje gje. Daarna Yahro even bij opa en oma gelaten en op naar de winkel. Welke winkel kun je dan beter naar toe gaan dan een specialistische beddenzaak. Je wil natuurlijk het beste bed en mooiste bed voor je kind. Precies, niet lang daarna reden we het parkeerdek op van de IKEA.

In eerste instantie moesten we natuurlijk weer zo’n mooi auto-winkel-karretje opsnorren want anders kom je nergens met jou. Dat papa hier de ellende van heeft ben je absoluut niet mee bezig. Die moet je namelijk door de hele toko duwen. Gelukkig was wel bekend waar we heen moesten dus we hoefden niet uren te lopen voor we er waren. Papa en mama hadden zich van te voren al een beetje verdiept in wat er allemaal werd verkocht. Jij maakte je daar ondertussen helemaal niet druk om en baalde juist dat we niet meer verder liepen.

Uiteindelijk kregen we je toch zover om het bed te gaan bekijken leek je best wel enthousiast. Gauw de nummers opgeschreven met waar je de pakketten op kon halen en verder richting de “Opberghoek”. Want de commode moest ook je slaapkamer dan maar uit en daar moet dan natuurlijk een heel mooi kastje voor komen. Gelukkig was dit kastje best snel gevonden ook al was het wel lastig want wil je 3 laden/4 laden/5 laden.

Nog even voor een goed matras gekeken en daarna konden we eindelijk alles ophalen. Jij had het ondertussen ook wel weer gehad dus het was waar maar goed dat we klaar waren. Natuurlijk nog even gauw in de koopjeshoek rondgekeken maar daar was niets leuks te vinden. Gauw alles inladen en dan thuis alles in elkaar gaan zetten. Weer zo’n leuke onderneming.

Met veel gepas en geklooi paste toch alles in de auto. Ook al was het wel een beetje lastig hoe we de maxi cosi met Yahro erin er nog bij zouden kunnen zetten. Er bleef namelijk niet zoveel ruimte meer over. Gelukkig maar dat ze die matrassen vacuüm verpakken anders was het helemaal een drama geworden en paste niemand er meer in. Omdat er nu zo weinig ruimte meer in de auto was werd gevraagd of opa en oma de rest van de dag op Yahro wilden passen.

Op die manier konden we thuis lekker met zijn allen flink aan de slag. De oude rommel was er in ieder geval zo uit. Dat bedje zit maar met 8 schroeven vast dus dat was zo klaar. Je stond wel een beetje gek te kijken met wat er allemaal gebeurde. De commode gauw de kamer uitgetild en de eerste doos de kamer ingetild. Begonnen werd met het kastje. Dat was in eerste instantie weer een ouderwetse puzzel maar als je goed kijkt is het allemaal zo gepiept. Enige probleem was dat papa een beetje last van zijn spieren had door het fitnessen. Eigen schuld dikke bult.

Daarna het bed opgezet. Dit ging met iets meer moeite omdat de juiste planken zoeken nog een hele opgave bleek. Uiteindelijk was het toch gelukt en kon je voor het eerst in je nieuwe bed gaan slapen want je was hartstikke moe. Je vond het hartstikke mooi en zat gelijk als een directeur in je bed om je doek te vragen en om dekens. Daarna ben je heerlijk in slaap gevallen dus het lijkt momenteel helemaal goed te gaan. Mission accomplished!

No Responses to “11 Maart 2009 – Weer lekker slapen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links