Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 8 Juni 2008 – Fotoshoot / buikshoot

8 Juni 2008 – Fotoshoot / buikshoot

Mama heeft nu wel weer een hele dikke buik dus word het de hoogste tijd voor een fotoshoot. Misschien komen er wel leuke foto’s uit zodat we daar het geboortekaartje mee kunnen vullen. Uiteraard moet jij dan ook mee. Een foto van jou bij de dikke buik, dat moet toch leuk worden.Zelf was je een stuk minder enthousiast. Hartstikke leuk een fotoshoot met de buik van mama maar liever ging je even spelen. Het was dan ook zo’n mooie ruimte om lekker rond te dartelen. Gelukkig had Karin (de fotografe) weer een engelengeduld. Ze probeerde van alles om je mee te laten werken.

Zo mocht je deze keer met vingerverf in de weer op de dikke buik. Op zich vond je dat wel leuk alleen vond je het bah. Want je kreeg er vieze vingers van. Ook wist je niet wat je nu precies met die verf moest doen. Dus weer een leuk idee dat niet helemaal uitvoerbaar bleek.

Uiteindelijk zijn er toch leuke foto’s gemaakt. Het duurde even maar toch. Nu even afwachten tot ze zijn ontwikkeld en dan hebben we hopelijk een paar mooie foto’s om voor het babykaartje te gebruiken.

No Responses to “8 Juni 2008 – Fotoshoot / buikshoot”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links