Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 20 Juni 2008 – Verjaardag van tante Harma

20 Juni 2008 – Verjaardag van tante Harma

Tante Harma was jarig de 18e juni en vierde het vandaag met een spectaculaire bbq. Waarom nu precies vandaag was voor iedereen de vraag. Want wie gaat er nu een verjaardag vieren op de dag dat het Nederlands elftal de kwartfinale moest spelen. Maar tante Harma was ook de kwaadste niet. Er werd vroeg begonnen met eten zodat iedereen de wedstrijd kon zien zodra die begon.Niet iedereen was daar even blij mee want voetbal is niet echt iets wat iedereen trekt. Jij was zelf ook niet heel erg met voetbal bezig. Al die aandacht van die mensen die je allemaal zo’n mooi en leuk kereltje vonden. En ook ontzettend bijdehand. De oranjetoeter vond je wel heel erg leuk, alleen heeft die het einde van de avond niet gehaald.

Enige wat best wel jammer was, was het feit dat je heel erg moe begon te worden. Het campingbedje stond wel in de auto maar we stonden 2-1 achter dus het zag er niet naar uit dat we over een half uurtje niet naar huis konden. En je voor dat half uurtje op bed leggen was ook zo zielig. Van Nistelrooy kon het alleen niet laten om er toen toch even eentje in te prikken en zodoende werd het nog weer een half uur langer. Toen had je toch wel even op bed gekunt.

De gigantische domper kwam natuurlijk toen Nederland alsnog dik werd uitgeschakeld in de verlenging. Maar ja, het zat er al de hele avond in. Jij was ondertussen druk bezig met overal vriendjes maken en de oranjehoeden dragen en wat al niet meer. Enige moment waarop je even geen vrienden maakte was toen je de tv eerst op een andere zender wilde hebben en toen het niet mocht je hem uit wilde zetten. Al met al was het weer een lange avond maar wel gezellig. Ik geloof dat we je nog wel eens mee mogen nemen naar een verjaardag.

No Responses to “20 Juni 2008 – Verjaardag van tante Harma”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links