Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 27 Augustus 2007 – Bumba muurschildering

27 Augustus 2007 – Bumba muurschildering

Al een hele tijd hebben we op internet zitten zoeken en naar alle mogelijke opties gekeken. Want je bent helemaal gek van bumba. De tekenfilm nemen we iedere dag netjes op, want op het tijdstip dat hij er voor komt lig jij nog lekker te slapen.

Dus wat is leuker bij het inrichten van je kamer dan er iets van bumba bij betrekken. Op internet echt de meeste fantastische en mooie muurschilderingen gevonden dus gelijk contact gezocht met de maker. Nou voor een slordige 300 euro hebben we een muurschildering. Nou dat klinkt niet zo positief. Het is inclusief verf. Nou dat mag ook wel voor dat bedrag. Alleen afhankelijk van waar je woont exclusief reiskostenvergoeding. Dus nog maar even verder gezocht.

Uiteindelijk stuitten we op een advertentie op marktplaats van een studente op de kunstacademie die voor een vergoeding graag langskomt om te schilderen. Daar gelijk op gereageerd en het bedrag bleek behoorlijk mee te vallen. Reisvergoeding was niet nodig want ze kwam gewoon overdag langs en omdat ze een OV bezit is het gratis reizen dan.

Kijk dat is nog eens goed geregeld. Uiteindelijk is ze ongeveer een uurtje bezig geweest en de verflucht viel ook erg mee dus ’s avonds kon je weer gewoon in je eigen bed slapen. Het is heel erg mooi geworden en iedere keer als je het ziet kun je je ogen er niet van af houden!

No Responses to “27 Augustus 2007 – Bumba muurschildering”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links