Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 25 Augustus 2007 – Spooktocht

25 Augustus 2007 – Spooktocht

De dag waar iedereen op de camping van opa en oma naar uitkijkt. De dag van de spooktocht! Hier gaat voor de camping echt maanden van voorbereiding aan vooraf. Maar dan heb je ook wat. De groep van ome Willem (veldbeheerder) moet altijd wachten tot diep in de nacht. Dan is iedereen al weg en zitten wij er nog als laatste. En daarbij worden de nodige biertjes en andere alcoholische versnaperingen genuttigd. Jij zat ondertussen lekker met oma bij de caravan. Jullie konden precies volgen waar we liepen omdat je af en toe opa flink hoorde bulderen en lachen. Het was weer een hele lange route met een heel groot gedeelte buiten het campingterrein.

De route kon je lopen in een drie kwartier. Dus wij met ons anderhalf uur hebben het er echt niet slecht vanaf gebracht. Er zat ook een heel verhaal aan vast met iemand die was overleden daar in die buurten en nog rondwaarde door de bossen. Heel eng en luguber allemaal (vooral de spaghetti die in je gezicht werd gesmeerd en waar je over uitgleed op bepaalde punten). Het was weer een tocht waar tot de volgende spooktocht en tijdens de volgende spooktocht nog over nagepraat gaat worden. Was echt weer mega gezellig. En jij had het ook gezellig gehad met allemaal dames bij de caravan, kleine charmeur.

No Responses to “25 Augustus 2007 – Spooktocht”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links