Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 19 Augustus 2007 – Foto shoot en konijntje

19 Augustus 2007 – Foto shoot en konijntje

Jaah vandaag hadden we een afspraak met Karin die jou ook met 10 dagen heeft gefotografeerd. Dit keer schrok ze nogal van jou omdat je zo hard gegroeid bent! Toen we eenmaal binnen waren was er niets aan de hand, tot we jou bij het doek neerzetten. Toen ging het niet helemaal goed meer. Je vond het allemaal maar eng en wou heel erg aan mama hangen. Gelukkig zijn er uiteindelijk wel hele mooie foto’s uitgekomen. Het liefste ging mama veel eerder weg tijdens de fotoshoot want ze had met een bekende van vroeger afgesproken om een konijntje te gaan halen in Amersfoort. Ja, die arme papa rijdt wel. Uiteindelijk hebben we daar gezellig een anderhalf uur gezet en mama heeft die hele tijd het konijn op schoot gehad. Nu nog afwachten of ons dropje ook een grote dierenliefhebber wordt net als zijn mama. In ieder geval kan hij met het konijntje mooi aanleren om een beetje zachtjes en lief te zijn voor dieren. Word wel flink opletten dus.

No Responses to “19 Augustus 2007 – Foto shoot en konijntje”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links