Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 2 September 2007 – Verjaardag Kaye

2 September 2007 – Verjaardag Kaye

Volgens papa is er iets vandaag, maar wat. Zou het soms iets belangrijks zijn. Nou ik weet het wel zeker eigenlijk. Vandaag is jouw verjaardag. Je hebt er een heel jaar op moeten wachten en we hebben heel wat meegemaakt maar vandaag ben je eindelijk 1 jaar geworden. En wat een feest hebben we daarvan gemaakt. Een prachtige Bumba-taart (want je bent mega fan van Bumba) en dan nog een slagroomtaart voor jezelf.

Nadat iedereen die we hadden uitgenodigd binnen was, werd het tijd om de taart aan te snijden. We waren er net op tijd bij toen je de kaarsjes uit ging blazen want anders hadden wij het met de slagroomtaart moeten doen omdat jij er al helemaal onder zat.

Je kreeg je eigen slagroomtaartje en daar genoot je zeer van. Je zat te smullen en te smikkelen, al die mensen die binnenkwamen met cadeautjes voor je had je helemaal geen oog voor. Die zochten het maar lekker uit, jij zat te eten en dat was belangrijker. Gelukkig hebben we dat ook op camera vastgelegd. Iedereen deed heel veel moeite om jou aandacht te trekken maar het lukte ze echt niet. Ja, heel even keek je op omdat je graag een slokje drinken wou. Daarna ging je gewoon verder happen.

Hopelijk heb je niet onthouden hoeveel cadeautjes en wat voor mooie cadeaus je wel niet hebt gekregen want dan krijgen we nog wat alle komende jaren. Papa en mama zijn echt super trots op je want je bent echt gauw tevreden en hoeft niet altijd groter en meer. Nu maar hopen dat het ook zo blijft. Als we een cadeautje uit de verpakking halen ben je blijer met het papier dan het cadeau zelf.

Nadat iedereen een kopje soep had gegeten en wat frietjes en stokbrood met kruidenboter gingen de eersten weer op huis aan. Wat een dag zeg, zo druk hadden we het niet verwacht. Dan denk je het goed gepland te hebben en ben je toch de hele dag aan het rennen.

Het was een gezellige dag en we moeten het over een jaar maar weer eens overdoen.

No Responses to “2 September 2007 – Verjaardag Kaye”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links