Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 31 Mei 2007 – Eindelijk goed (zelf) omrollen!

31 Mei 2007 – Eindelijk goed (zelf) omrollen!

Ja het duurde heel erg lang voordat jij je armpje onder je lijfje vandaan kreeg. Iedere keer als jij omrolde kwam je een heel eind maar lag je uiteindelijk toch niet zo lekker. Ook een probleem dat je had was dat je er nooit echt zin in had om om te rollen. Lekker op je rug liggen en een beetje staan of zitten, jah dat is toch eigenlijk veel leuker.

Maar vandaag heb je het eindelijk door en was je ook niet meer te stoppen overal ging je heen! We hadden gedacht dat het alleen wel even bij omrollen zou blijven maar je ging gelijk het hele bed door als een buikschuiver. Een echte dondersteen ben je dat is duidelijk. Zodra je nu een afstandsbediening of wat dan ook op bed ziet liggen dan ga je er maar even heen. Alles is voor Kaye.

No Responses to “31 Mei 2007 – Eindelijk goed (zelf) omrollen!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links