Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 4 Juni 2007 – Voor het eerst op potje

4 Juni 2007 – Voor het eerst op potje

We hadden bij de prenatal maar eens een potje gekocht. Jah je bent nog erg jong maar je kan al zo goed zitten en alles dus het leek ons wel een goed idee. En wat kan het kwaad om je op een potje te zetten. Hoe sneller je het leert hoe beter het is.

Je vond het maar erg vreemd, waarom zetten mama en papa mij in me blootje op zo’n plastic ding ?. In eerste instantie wilde je niets liever dan zo snel mogelijk er weer van af. Maar na een poosje had je toch wel zoiets van: mwah het zit ook best wel lekker.

Het enige dat niet gebeurde was dat je een plasje deed. We hadden het al bijna opgegeven maar toen hadden we een idee. Je gaat altijd zo lekker swingen op muziek dus hebben we maar even een cd opgezet.

Na wat muziek af te hebben gespeelt keek mama in het potje en ja hoor meneer had netjes een plasje gedaan. Na een hele uitbundige knuffel en veel lofprijzingen hebben we je gauw weer aangekleed.

Misschien toch maar eens verder kijken naar the royal potty. Dat is een potje waar muziek speelt zodra je een plasje doet. Dus als aanmoediging zeg maar. Tot nu toe hebben we hem nog niet kunnen vinden maar wie weet in de toekomst.

No Responses to “4 Juni 2007 – Voor het eerst op potje”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links