Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 28 Mei 2007 – Grijpgraag

28 Mei 2007 – Grijpgraag

Het viel eigenlijk wel mee. Meneer kon toch niet echt ergens heen enzo. Maar op een gegeven moment blijkt meneer toch wat slimmer en vooral groter te zijn geworden. Vandaag liepen we lekker in de supermarkt en meneer zit zoals altijd lekker in de wagen. Wat gebeurt er nou? De wagen stond net iets te dicht bij een stelling met chips. Nou die chipszakken waren dus echt niet veilig voor meneer. Weer zoiets waar we dus even flink op moeten gaan letten vanaf nu. Moet er niet aan denken als we bij een rek wijn staan en hij krijgt het in zijn bol….

No Responses to “28 Mei 2007 – Grijpgraag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links