Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 23 Mei 2007 – Voor het eerst alleen staan in de box

23 Mei 2007 – Voor het eerst alleen staan in de box

Ze groeien zo snel op zegt iedereen om ons heen altijd. En dan kijken we naar Kaye hoe die lekker staat te springen en jumpen in de box en dan denken we och. Ons jochie blijft nog wel even klein. Maar niets is minder waar. Hij groeit als kool en iedere keer als we bij het consultatiebureau komen blijkt wel hoe erg. Maar jah jij zal je daar verder niet druk om maken. Je springt gewoon lekker door.

En vandaag deed je ineens ook nog eens iets anders. Voor je het zelf echt besefte bleek je ineens los in de box te kunnen staan. Je dan verleiden om te gaan klappen terwijl je los stond was nog wel wat teveel van het goede. Maar dat je echt al los stond was zo mooi om te zien. Je ging ook gelijk helemaal glimlachen.

Denk dat je toch erg trots was op jezelf! Nou anders je papa en mama wel dat je zo los kan staan! Nu zal het vast niet lang meer duren en dan loop je gewoon.

No Responses to “23 Mei 2007 – Voor het eerst alleen staan in de box”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links