Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 20 Mei 2007 – Bedverandering

20 Mei 2007 – Bedverandering

Ons kleine dropje is niet zo klein meer. Iedere ochtend en als je een slaapje gaat doen mol je het halve bedje. Er zaten mooie gordijntjes om je wieg heen, maar die hebben we er lang geleden afgehaald. Ook de klamboe die eromheen zat hebben we weg moeten halen. Want meneertje weet overal aan te zitten. Niets is veilig voor jou.

Daarom werd besloten om het wiegje maar eens in te ruilen voor een bedje. Ook omdat je toch wel wat groot word voor het wiegje. Is toch wel weer een mijlpaal hoor. Dat wiegje uit je kamer halen. Dan ben je toch ineens niet meer dat kleine kereltje zoals je 8 maanden geleden nog was. Integendeel je bent een bonkie zoals mama dat steeds zegt.

Opa was alleen iets minder blij met het voorstel van mama. Want jah dat bedje moet ook opgeruimd worden en waar moet het anders heen dan de plek waar het eigenlijk vandaan kwam: de stoffige zolder.
Dus met enige tegenzin en de zakdoekjes klaarliggend om zijn stofneus leeg te kunnen maken pakte opa de trap om het wiegje weer netjes op te ruimen.

Ondertussen begon mama al het campingbedje in elkaar te zetten. Hier hadden we een mooi matras bij. Enige was even hoe we het bedje en de commode en alle andere dingen van jou in onze slaapkamer kwijt moesten. Na enig passen en meten stond gelukkig alles. Nu niet te hard meer groeien he. Anders moeten we straks weer van bed veranderen! In ieder geval had je er geen moeite mee. Je vond het bedje volgens mij gelijk heerlijk slapen.

No Responses to “20 Mei 2007 – Bedverandering”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links