Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 16 Mei 2007 – Op naar de kapper voor 1e keer

16 Mei 2007 – Op naar de kapper voor 1e keer

Tijd voor verandering zo vond mama. Je haar zat absoluut niet goed meer. Het begint zo te groeien en lang te worden. Maar jah je laat je dropje niet zomaar ergens knippen. Dus gekeken bij een kapper. Want die mensen weten het toch het beste en kunnen vast wel wat leuks maken van jou kapsel. Het moet er natuurlijk wel een beetje leuk uit zien. De prijs van 16euro voor 3 plukjes haar die eraf moesten deed mama alleen wel een beetje terugdeinsen. Ben je gek geworden zeg. 3x Knippen en het is klaar en daar dan 16euro voor neerleggen. Nee, dan maar een andere oplossing zoeken voor het knippen.

Mama moest nog even naar Miranda en jij en Miranda kunnen het altijd goed samen vinden dus daar ging mama even zitten mopperen over de belachelijke prijs die kapper vroeg. Miranda was het er helemaal mee eens dat ik je daar niet had laten knippen. Ze had een ander voorstel. Als zij nu ff de schaar pakte en wat model in je haar probeerde te knippen. Nou mama vond het prima, het moest toch gebeuren. Het resultaat mocht er zijn. Er was eindelijk weer wat van je haar te maken. De haarlokjes die van je geknipt zijn zitten in een plastic mapje in de beurs van mama. Zoiets moet je natuurlijk koesteren. Want het zijn allemaal eerste dingetjes. Het zal nog heel vaak gebeuren dat je haar geknipt word maar zo de eerste keer is toch heel speciaal.

Toen papa thuis kwam keek hij wel heel erg verbaasd op. Zit jij daar ineens met dikke spikes in je haar. Echt een stoere vent. Mama en Miranda bleken samen toch heel wat creativiteit te kunnen uiten. Ik denk dat je iedere dag stil zult moeten zitten zodat mama je haar kan doen. Hoelang ga je dat leuk vinden? In ieder geval ziet het er wel veel leuker uit dan al die scheidinkjes die de meeste baby’s hebben.

En op de verjaardag van ome Germ was iedereen het daar ook zeer zeker over eens. Ze vonden dat hij er geweldig stoer uit zag. Het was eigenlijk natuurlijk Germ zijn dag maar jij nam een groot deel van de aandacht op je. Totdat je natuurlijk naar je bedje ging. Was een hele gezellige verjaardag. Germ ook alweer 18 jaar en hij had gelijk een rijles gepland. Dat duurt voor jou nog wel even.

No Responses to “16 Mei 2007 – Op naar de kapper voor 1e keer”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links