Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 04 Augustus 2006 – SNEEKWEEK!

04 Augustus 2006 – SNEEKWEEK!

Vrijdag 4 augustus. Papa moest weer lekker werken van kwart voor 10 in de ochtend tot kwart voor 4 in de middag. Hele apparte tijden maar jah wat doe je er aan.

Erg jammer was dat we deze ochtend niet eerst onze auto even op konden halen van de keuring omdat we niemand hadden ons even kon brengen. Maar jah dan maar met de bus naar het werk. Vond papa op zich ook niet erg. Mama lag nog lekker op 1 oor. En liet zich niet horen tot een uur of 1. Daarna was mama blijkbaar heel druk in de weer geweest met allemaal dingetjes regelen.

Op een gegeven moment kreeg papa een mailtje met de vraag of ie niet een uurtje eerder weg kon. Dus hij keek even hoe of wat… en het zat er niet helemaal in want er stond de hele tijd een wachtrij van >5 personen. Een beetje doorbellen dus. Mama vond dit wel een beetje jammer maar niks aan te doen.

Kwart voor 4 was papa eindelijk klaar en mama belde gelijk of ie zijn bus had gehaald. Want hij moest snel thuiskomen want we gingen weg. Heel appart, papa snapt er niks van. Waar moesten we plotseling heen dan?

Toen papa uit de bus stapte stond mama hem al op te wachten en vertelde waarom we zo’n haast hadden. We gingen naar Sneek op bezoek bij pake en beppe en naar de opening van de Sneekweek! Dit was wel heel even door papa’s hoofd geschoten maar hij had het niet verwacht en blij gaf ie mama een dikke zoen!

Gauw de auto opgehaald en alle spullen in de auto gelegd die mama al klaar had gelegd voor ons verblijf in Sneek en we gingen onderweg. In Sneek was zelfs met eten op ons gerekend dus we konden gelijk aan een bord nasi met satesaus! Dat had pake weer heerlijk klaargemaakt.

Tijdens het eten al lekker een biertje opengetrokken om de avond goed te beginnen. Tante Harma en ome Germ waren ook aanwezig. En nog vrienden van Harma uit Limburg. Een gezellige drukke bedoening dus. Een uurtje of negen gingen we onderweg naar de stad voor de opening met de vlootschouw en het vuurwerk.

Daarna Bart en Marianne opgezocht die we toen weer een uurtje kwijt waren (Bart moest boot thuisbrengen en wij waren nog met de familie). Het vuurwerk was weer netjes en daarna was het tijd om een terrasje op te zoeken. Vooral mama vond dat een heeel erg goed idee want de benen deden weer flink pijn en ook de rug zat weer niet mee.

Na wat omzwervingen uiteindelijk een plekje op het grootzand bemachtigd. Zeg maar net buiten de grote drukte. Het zat er wel lekker en de borrelhapjes die besteld werden en de biertjes gingen er lekker in. Na een paar biertjes gingen de meesten toch maar weer op huis aan (vrienden van Harma hadden ook een kleine mee dus jah dan moet je wel). Het was toen toch al een uur of 1 dus zo vroeg was het ook al niet meer.

Papa en mama hadden toen de smaak pas echt te pakken. Vooral papa dan en wij gingen door naar Triade. De vroegere stamkroeg van papa. Daar zaten Bart en Marianne ook. Nog gezellig wat gedronken en gekletst. Ook met een paar dronken mensen die de buik van mama wel heel interessant vonden. Iets voor 3en was het ook voor ons de hoogste tijd want mama hield het niet meer uit dus rustig naar huis gewandeld waar ome Germ verbaasd op keek want die was ook net thuisgekomen en had denk ik niemand meer verwacht na hem.

Zo zat er weer lange maar leuke dag op!

No Responses to “04 Augustus 2006 – SNEEKWEEK!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links