Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 15 Mei 2012 – Schoolreisje Oud Valkeveen

15 Mei 2012 – Schoolreisje Oud Valkeveen

Vandaag gingen we op schoolreisje. Al weken vraag ik aan iedereen of het al bijna zover is en hoeveel nachtjes het dan nog slapen is. Als ze antwoord geven dat het nog bijvoorbeeld 5 nachtjes is doe ik niet een paar nachtjes wachten met vragen maar vraag ik het een dag of soms een uur later gewoon weer.

Het is ook zo spannend en ik heb er echt zin in! We namelijk naar Oud Valkeveen en juf heeft een beetje verteld wat je daar allemaal kan beleven. Dat het echt super leuk word en het grootste speelpark is van Nederland.

Dat wil ik natuurlijk graag beleven en vandaag was het zover. Eindelijk! Op school moesten we verzamelen waarna we met de jas aan in de klas moeten gaan zitten. Daar werden de groepjes ingedeeld en kreeg je te horen wie de begeleider van het groepje was. Mijn groepje had als begeleidster de moeder van Hidde. Ik zat dus ook bij Hidde in het groepje. Dat vond ik wel leuk, Hidde is mijn vriend.

Alle bussen kwamen aanrijden. In een lange rij gingen we naar buiten. Twee aan twee, liepen we richting de bussen. Papa en mama stonden te kijken want die gingen mij uitzwaaien. Ik zag ze niet eens staan zo vol was ik van het feit dat we op schoolreisje gingen.

Nadat iedereen in de bus een plekje had gevonden konden we (eindelijk) vertrekken. Alle ouders stonden langs de kant en vanuit de bus deden we fanatiek zwaaien. Het was een hele leuke dag en ik heb heerlijk gespeeld en me vermaakt. De mama van Hidde was erg lief.

Aan het einde van de dag kwamen we weer terug en deden we net of we er niet waren. Alle gordijntjes van de bus waren dicht. Ik wilde mama wel graag weer zien dus ik keek stiekem een klein beetje onder mijn gordijntje door. Mama was er wel ingetrapt, die dacht dat de hele bus leeg was. Het was een super dag, ik was kapot!

No Responses to “15 Mei 2012 – Schoolreisje Oud Valkeveen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links