Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 14 Mei 2012 – 2e Tand eruit!

14 Mei 2012 – 2e Tand eruit!

Nu gaat het hard. Mijn tweede tandje zit ook al los. Het is ook een voortand net als de eerste. Als ontbijt had mama een cracker gemaakt met leverpastei en ineens viel hij eruit! Het voelt toch wel een beetje gek hoor, ben er echt niet van overtuigd dat ik allemaal nieuwe tanden terug krijg.

En beppe is ook nog jarig vandaag, gefeliciteerd!

No Responses to “14 Mei 2012 – 2e Tand eruit!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links