Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 28 Juni 2011 – Gestoken door een wesp

28 Juni 2011 – Gestoken door een wesp

Kaye stond met de jufrouw te praten en toen kwam er een wesp aan. Eigenlijk vind ik wespen best wel een beetje eng want ik heb veel mensen horen praten hoe wespen kunnen steken.

Dus ik hield de wesp goed in de gaten maar op een gegeven moment was ik hem toch kwijt. Ik voelde wat in mijn gezicht en ging met mijn schouder wrijven… “PRIK!” Eerst deed het helemaal geen pijn maar moest ik enorm huilen van de schrik. Was ik gewoon door een wesp geprikt! Later deed het echt pijn, gelukkig deden ze er bij school een zalfje op wat wel een beetje hielp. Nu ben ik weer helemaal bang voor wespen.

No Responses to “28 Juni 2011 – Gestoken door een wesp”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links