Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 17 Juni 2011 – In de nacht zindelijk!

17 Juni 2011 – In de nacht zindelijk!

Ik ga al een hele tijd overdag netjes naar de wc. Met de grote boodschap heb ik een hele tijd wel moeite gehad maar toch, ook dat is gelukt. Wat nu nog moet is natuurlijk de nachten. Papa en mama maken me normaal gesproken altijd wakker.

Zonder dat ze het mij vertelden ging ik lekker naar bed en hadden ze mij niet wakker gemaakt. En weet je wat, ik was droog in de ochtend! Ik ben gewoon ineens helemaal zindelijk. We moeten natuurlijk nog wel even kijken of dit ook echt zo blijft. Maar voor nu is het fantastisch.

Toen ik wakker werd was ik zelf wel even iets minder blij. Verbaasd zei ik tegen papa en mama dat ze mij vergeten waren te laten plassen.

No Responses to “17 Juni 2011 – In de nacht zindelijk!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links