Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 04 December 2009 – Sinterklaas op de speelzaal

04 December 2009 – Sinterklaas op de speelzaal

Weer een avontuur waar papa en mama natuurlijk niet bij mochten zijn. Een echt feest voor de kinderen en terecht. De meeste ouders konden hun kinderen maar moeilijk achterlaten. Dat snap ik ook wel want het is erg leuk om sinterklaas te ontmoeten. Zelf vind ik het ook wel erg spannend dat sinterklaas en zwarte piet op de speelzaal komen.

Mijn grote vriend Bilal was er ook dus ik vind alles prima. Papa gaf me een dikke kus en vertrok. Bilal is echt de eerste jongen waarmee ik het zo goed kan vinden dat ik het zelfs buiten de speelzaal om over hem heb. Het was altijd ik ga naar de speelzaal. Nu heb ik het over dat ik naar Bilal ga op de speelzaal.

Na een kleine anderhalf uur zat het feest er weer op. Ik heb heel veel leuke sinterklaasliedjes gezongen en vond het erg gezellig. Op het moment dat we naar de auto liepen zagen we sinterklaas en zwarte piet weer lopen. Dat was wel heel erg leuk want ik dacht dat ze allang weg waren.

No Responses to “04 December 2009 – Sinterklaas op de speelzaal”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links