Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 02 December 2009 – Lekker schilderen met papa

02 December 2009 – Lekker schilderen met papa

Voor sinterklaas had ik een hele mooie set gekregen. Met allerlei kleurtjes verf en dan een prachtig mooi vliegtuigje van een soort piepschuim. Op de punt zat dan een plastic dopje zodat de neus niet kapot zou gaan als hij op de grond zou vallen. Dat vliegtuig kon natuurlijk niet vliegen zonder dat ik hem even netjes had bewerkt.

Dus samen met papa aan het schilderen gegaan. Het begin was heel voorzichtig, netjes 1 kleurtje aan de kwast. Zodra die kleur niet goed meer was even het kwastje schoonmaken en op naar de volgende kleur. Alleen raakte toen toch mijn geduld wel een beetje op. Daarom besloot ik het proces wat te versnellen en lekker die kleuren te pakken die ik wilde hebben. Dit leverde ook hele mooie anderen kleuren op dus het werkte echt goed.

Nadat het vliegtuigje droog was hebben we er nog een uurtje mee kunnen spelen en toen was het puntje krom, de staart afgebroken en de vleugels… Laten we het er maar op houden dat het vliegtuigje een zware crash heeft gemaakt.

Uiteindelijk was papa iets minder enthousiast. Alles was netjes opgeruimd en op de kast gezet. Het vliegtuigje in de prullenbak en lekker slapen. De volgende ochtend kwamen ze bij me op mijn kamertje. Toen bleek ik stiekem voor het slapen gaan een potje verf mee naar mijn kamer te hebben gesmokkeld. Dat ik zo lekker in mijn bedje zat te verven op de muur, mijn bed en alles wat ik daarna per ongeluk met mijn handen aanraakte viel niet helemaal in de smaak. Gelukkig was het goed schoon te maken met een natte doek en het beddengoed, daar is de wasmachine dan weer goed voor.

No Responses to “02 December 2009 – Lekker schilderen met papa”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links