Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 27 Juni 2009 – Tekening gemaakt enzo

27 Juni 2009 – Tekening gemaakt enzo

Het waaide als een gek maar er werd weer eens creatief gedaan op het veld. Een aantal kinderen hadden zin om lekker te gaan kleuren. Nou dat vind ik ook wel leuk dus ik ging ook een mooie tekening maken. Af en toe vlogen dus alle papiertjes door de lucht.

Daarom ging papa maar even drinken pakken voor iedereen met wat lekkers. Op die manier bestond de kans dat we straks niet meer wilden tekenen. Dat zou wel handig zijn want nu bleven ze opruimen. Uiteraard liep  het weer helemaal anders. Iemand stootte tegen de tafel en al het drinken ging om. Er moesten een aantal mensen schone kleren aan dus die gingen naar binnen.

Ik er achteraan en uiteindelijk kwam ik heel mooi naar buiten. We waren lekker met zijn allen met tattoo stiften gaan kleuren die geen tattoo stiften waren. Dat word boenen vanavond!

No Responses to “27 Juni 2009 – Tekening gemaakt enzo”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links