Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 20 Juni 2009 – “Nee, ben er niet”

20 Juni 2009 – “Nee, ben er niet”

Van wie ik dat toch heb is vast bij niemand bekend. Maar ze vinden me regelmatig lekker bijdehand. Vandaag ging oma me roepen. Want ze wilde me vragen of ik mee ging naar het winkeltje. Wat denk je dat er gebeurd? Oma vraagt dat en ik ben lekker aan het spelen dus ik zeg gewoon: “nee, ben er niet!”. Daar moest oma echt heel erg om lachen.

 Snap het eigenlijk nog steeds niet. Toen oma het ging vertellen aan papa en mama moesten die ook erg lachen. Leuk kinderen…

No Responses to “20 Juni 2009 – “Nee, ben er niet””

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links