Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 03 Juni 2009 – Vriendjes komen spelen

03 Juni 2009 – Vriendjes komen spelen

Nog nooit is er echt iemand langsgekomen om met me te spelen. Daar ben ik dan misschien ook wel een beetje te jong voor. Als ik op de speelzaal ben is het ook nog niet zo dat je daarna leuk met het andere kindje mee naar huis gaat om daar verder te spelen. Denk dat papa en mama het ook wel fijn vinden dat het nog even duurt.

Vandaag kwam er wel een kindje langs. Hij is bijna zelfde leeftijd (anderhalf jaar ouder) en vind het ook geweldig om te spelen met auto’s etc. Omdat mama op hem moet passen kan ik mooi met hem spelen. Denk dat mama dat ook wel een goede deal vind.

Het spelen ging goed. We vlogen samen door het huis. Mama was erg blij dat hij weer werd opgehaald. Gelukkig komt ie snel weer een keertje langs. Kan ik me weer even uitleven.

No Responses to “03 Juni 2009 – Vriendjes komen spelen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links