Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 01 Juni 2009 – Verjaardag Kyra en Wilma ziekjes

01 Juni 2009 – Verjaardag Kyra en Wilma ziekjes

Wat een dag ook weer vandaag. Voel ik me eigen niet zo lekker en moet je er een hele dag op uit. Nou ja, het leek eigenlijk alsof het wel weer een beetje ging. Dus op naar Tiel voor de verjaardag van Kyra en Wilma. Daar aangekomen lekker taart gegeten en spelen.

Maar plotseling hield het allemaal een beetje op. De tank was leeg want ik werd me een portie brak. Wilde helemaal niets meer eten of drinken. Spelen vond ik teveel en ging alleen maar huilen. Was wel duidelijk dat het kwam doordat ik een beetje ziek aan het worden was.

Niet lang daarna dus lekker naar huis gegaan. Ben nog wel paar dagen flink brak geweest.

No Responses to “01 Juni 2009 – Verjaardag Kyra en Wilma ziekjes”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links