Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 13 Maart 2009 – Naar oma toe ziekenhuis

13 Maart 2009 – Naar oma toe ziekenhuis

Vandaag een beetje een dag waarin iedereen in spanning zat. Oma was geopereerd aan haar buik en het is natuurlijk altijd spannend hoe iemand uit een volledige narcose komt. Gelukkig ging het met oma goed na de operatie.

Uiteraard wilde mama oma wel graag even zien en steunen en daarom gingen we met de hele auto vol (opa, mama, papa, Kaye en Yahro) richting Zaandam want daar lag oma in het ziekenhuis. Voor Yahro natuurlijk niet zo spannend want die snapt toch nog weinig van een ziekenhuis. Kaye was natuurlijk een heel ander verhaal. Als papa of mama pijn heeft is hij al in alle staten. Dan wil hij helpen en knuffelen/kusjes geven om te kijken of hij je daar beter mee kan maken.

Vanwege de steriele omgeving in een ziekenhuis vraag je je als ouders dus toch af hoe ze zullen reageren. Gelukkig viel het wel mee. Kaye vond al die slangetjes en apparaten met infuuszakjes eraan wel erg irritant en in de weg staan. Aan de andere kant was er een tv en eten dus dat zijn pluspunten bij de beide heren.

Vanuit het ziekenhuis even door de McDrive gereden waar iedereen flink van heeft lopen smullen. Daarna de snelweg gekozen en op naar huis.

Nog 1 nachtje slapen en dan mag oma gelukkig alweer naar huis. Succes oma!

No Responses to “13 Maart 2009 – Naar oma toe ziekenhuis”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links