Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 13 September 2008 – Efteling met Sogeti

13 September 2008 – Efteling met Sogeti

Vandaag was het dan zover. Nadat we niet al te lang geleden ook een dagje in de efteling hadden beleefd was het vandaag weer tijd om nogmaals naar de efteling te gaan. Vanaf 15:00 was het park toegankelijk voor Sogetisten. Om zes uur was het park gesloten voor al het publiek. Alleen Sogetisten herkenbaar aan de speciale sticker mochten nog naar binnen. De gasten die al in de Efteling rondliepen keken hun ogen uit. Al die mensen met Sogeti tasjes en dingen.

Vooral leuk was het zo rond een uur of 5. Alle mensen wilden nog even wat eten of drinken voor ze naar huis gingen. Dat is wel zo handig met de kids. Als ze dan thuiskomen na de autorit kunnen ze gelijk op bed. Nu kregen dus alle Sogetisten een bon voor patat en drinken. Iedereen had wel zin in een frietje toen ze binnenkwamen dus er stonden dikke rijen voor het afhaal loket. Al die mensen zich maar afvragen waarom het toch zo druk was. Want op internet stond dat het normaal gesproken een rustige dag was.

Ook werd er een groot podium opgebouwd en toen men hoorde dat het podium werd opgebouwd omdat er in de avond een optreden zou komen van Marco Borsato wilden de meeste mensen niet meer weg. Ze hadden niet echt keus want er waren veel mensen van de beveiliging op de been om het park zo goed en snel mogelijk schoon te krijgen zodat alle kraampjes en dingen voor de Sogeti avond in gereed konden worden gebracht.

Ondertussen was iedereen afhankelijk van welke avond voorstelling ze gekozen hadden naar bepaalde gebouwen gestuurd voor een hapje en een drankje. Wij hadden gekozen voor de vroege voorstelling. Martijn en Nicky waarmee we door het park wandelden hadden voor de late gekozen. Expres de eerste want ik ben natuurlijk nog maar jong. Is dus even afwachten hoelang ik het allemaal volhoud. Uiteraard hebben mama en papa de buggy wel mee genomen maar als het even kan blijf ik lekker rondlopen.

In eerste instantie dus weinig toegekomen aan attracties. Daarvoor was het overal met wachttijden net ff iets te druk. Papa is nog wel in de houten achtbaan geweest want eigenlijk wilde hij in de Vliegende Hollander maar die had de hele dag weer eens een technische storing. Erg jammer en heel veel mensen baalden met hem. Er stond ook speciaal iemand van de Efteling om uitleg te geven over de situatie. De clowntjes hebben we nog even gezien en persoonlijk vond ik die deze keer redelijk eng. Niet zo eng als vorige keer maar toch wel een beetje onwennig.

Nu was het tijd voor het optreden. Het podium zag er heel mooi uit. Het thema van dit feest was: De magie van Sogeti. Op welke manier dit tot uiting zou komen wist niemand. Eerst waren er 2 mannen van de efteling die het publiek even moesten opwarmen met applaus en dans. Tot het moment waarop de muziek begon te spelen en niemand minder dan Hans Klok zijn opwachting maakte. Met een hele leuke spectaculaire show opende hij het feest. Dit terwijl het steeds donkerder werd zodat je de lichten heel mooi kon zien. Uiteindelijk toverde Hans Klok de CEO van Sogeti tevoorschijn, Jeroen Versteeg. Die hield een kleine speech met een introductie voor het hoofdoptreden: Marco Borsato.

Erg gezellig werd het toen Marco begon te zingen. Het hele plein ging uit zijn dak. Er hing een goede sfeer en er werd wat afgelachen en gedanst. Toen het optreden uiteindelijk voorbij was en we uitgedanst waren waarbij ik het meeste van de tijd op de schouders van papa had doorgebracht werd het tijd om weer richting het park te gaan. Even gauw Martijn gebeld en die bleek bij de poffertjestent te zijn en net voor ons besteld te hebben. Heel goed geregeld dus. Hoe goed bleek wel toen we plaatsnemen naast hun aan tafel. Er werden namelijk geen bestellingen meer aangenomen dus iedereen die nog kwam voor poffertjes had pech. Wij dus gelukkig niet en ik heb dus ook heerlijk gesmuld. Wel werd ik nu wel heel erg moe. De attracties gingen bijna dicht dus we konden nog net even kijken om nog iets te doen.

Daarna gingen papa en mama even in overleg. Want misschien was het wel leuk om nog even samen met Martijn en Nikki nogmaals naar het optreden te gaan kijken. Bij de eerste voorstelling werd niet heel goed op de kleur van de bandjes gelet dus het moest toch kunnen lukken. Gelukkig lukte het goed ook al knepen papa en mama wel heel even de billen samen toen we maar met een heel klein groepje het terrein weer opglipten. Een voorstelling met goede bekenden volgen is toch wel zo leuk zo bleek maar weer en de sfeer zat er goed in. Ik vind het toch even iets minder prettig want ik viel na paar minuutjes concert in de buggy in slaap.

Na afloop van het concert nog heel ff snel park door gelopen op zoek naar iets te snacken. Uiteindelijk dus bij de UNOX tent aanbeland. Daar gauw broodje-knak gehaald en in top overleg. Ome Michael was intussen ook aangesloten bij ons groepje. De vraag was of we nu nog naar het optreden van DJ Armin van Buren gingen of dat we naar huis gingen. Besloten was dat het te gezellig was om nu naar huis te gaan dus we bleven nog even.

Uiteindelijk na nog even lekker gedanst te hebben waar ik ook weer aan mee deed want van dit lekkere melodietje werd ik wel wakker (heel even dan) gingen we weer op huis aan. Al met al een goed georganiseerde en leuke dag! Hadden alleen even iets beter moeten plannen en alleen naar 2e concert gaan zodat we iets meer tijd hadden voor de attracties.

No Responses to “13 September 2008 – Efteling met Sogeti”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links