Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 11 Augustus 2008 – Sambal chinees

11 Augustus 2008 – Sambal chinees

Het is natuurlijk wel heel erg maar nadat jij gisteren zo lekker chinees had gegeten kregen papa en mama daar ook wel heel erg veel zin in. Vandaag gingen we dus ook chinees eten. In eerste instantie niks aan de hand. Tot het moment waarop eigenlijk iedereen was uitgegeten en papa en mama in de keuken waren om het toetje te pakken. Op dat moment gebeurde het!

Papa en mama kwamen terug in de kamer en zagen dat er een klein dekseltje op tafel lag. Dat was best wel vreemd. Ze hadden namelijk helemaal geen potje open gemaakt. Toen papa en mama bij jou op je stoel keken bleek jij namelijk een heel klein potje in je hand te hebben. Je hoorde papa en mama aankomen en stak heeeeeel snel je vinger in het potje en daarna in je mond. Papa en mama pakten toen als een speer het potje af en gingen gauw een beker water voor je halen. Dat was ook wel nodig want dit hapje sambal beviel je toch niet zo goed! “Ahhhh heet” zei je, nou dat kon een ieder wel begrijpen. Gek kind dat je ook bent soms!

No Responses to “11 Augustus 2008 – Sambal chinees”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links