Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 13 Februari 2008 – Baby luisteren

13 Februari 2008 – Baby luisteren

Wat we natuurlijk proberen is jou zoveel mogelijk betrekken bij de komst van de nieuwe baby. Op die manier ben je er al een beetje op voorbereid. Erg handig hier voor is natuurlijk dat mama op een babytje van 5 maanden moet passen. Dat is nog lekker klein allemaal en jij bent al helemaal gek van hem.

Soms is het wel een beetje lastig om je alles te laten mee maken. Zoals een verloskundigen bezoek. Gelukkig hebben we dan natuurlijk wel altijd het moment dat we het hartje gaan luisteren. Dan zit je met grote ogen te kijken en van het ene op het andere moment zei je iets dat lijkt op: baby. Helemaal leuk is dat als mama nu zegt van waar is de baby dat jij dan aan komt lopen en mama’s trui omhoog doet.

Daarna ga je dan aan de buik zitten en zeg je baby baby. Ook geef je de baby op die manier wel eens een kusje. Echt super lief om te zien. Vandaag gingen we een stapje verder want we gingen het hartje met de angelsound luisteren.

Toen we het hartje hadden gevonden (jij zat allang aan de buik te voelen), zetten we de koptelefoon op jou hoofd zodat je het hartje heel goed kon horen. Met grote ogen en bijna schaterend zat je te luisteren. Af en toe als de baby bewoog keek je heel verbaasd.

Jah nog 20 weken wachten en dan is het zover!

No Responses to “13 Februari 2008 – Baby luisteren”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links