Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 01 Februari 2008 – Je nu nog lege muur

01 Februari 2008 – Je nu nog lege muur

Nu we moeten gaan nadenken over de babykamer en de grote kast die nu in jou kamer staat dus ook moet gaan verhuizen zitten met een klein dilemma. Je kamer is helaas nog niet helemaal af. Hier moet natuurlijk ook wat aan gebeuren en wel op het moment voordat we volledig met de babykamer aan de klus gaan.

Dus dan moet je gaan besluiten wat je dan nog met je kamer wil. Je hebt een aantal boeken gekregen en we hadden ook al wat boekjes gekocht om je uit voor te kunnen lezen als je gaat slapen. Misschien is het dan wel een goed idee om een keer een boekenplankje te gaan kopen.

En dan de muur van de commode. Papa lijkt het een leuk idee om daar een mooie auto op te maken. Of dat allemaal gaat lukken, eerst maar eens kijken of we daar een geschikt voorbeeld voor kunnen vinden.

No Responses to “01 Februari 2008 – Je nu nog lege muur”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links