Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 31 December 2007 – Eerste keer bewust oud en nieuw

31 December 2007 – Eerste keer bewust oud en nieuw

Je zit in een periode waarin je in de avond niet echt graag naar bed wilt. Een grote oorzaak is waarschijnlijk dat er iedere avond flink zwaar vuurwerk afgestoken werd en je lekker bij papa en mama wilde zitten in plaats van slapen. Op zich wel begrijpelijk maar als er geen vuurwerk word afgestoken of je gewoon te moe bent moet je gewoon weer je bed in.

Zodra je dan op bed word gelegd hoor je gewoon lekker te gaan slapen zoals je altijd deed. Vandaag moest je alleen wel iets eerder naar bed maar wel met een goede reden. Want om een uurtje of 23:00 zouden we je weer van bed halen omdat je natuurlijk wel leuk mee mag doen met oud en nieuw vieren en vuurwerk kijken.

Het is voor papa en mama ook de eerste keer dat ze in Zeist oud en nieuw vieren en aangezien er toch heel veel mensen in de flat wonen kan het weleens een leuk spektakel worden. Hoe later het werd hoe beter het weer tegen begon te zitten. Je zag geen hand voor ogen. Het idee om met zijn 3en naar de hoogste verdieping van de flat te gaan en dan lekker vuurwerk te kijken wat in de verre omtrek word afgestoken konden we wel laten varen.

Nadat je helemaal overstuur uiteindelijk toch in slaap was gevallen bleef het gelukkig redelijk rustig in de buurt. Toen het half 12 was en papa en mama het tijd vonden om je uit bed te halen om af te tellen richting twaalf uur was je bijna boos op ons. Je lag zo lekker te slapen dat je het maar heel vreemd vond dat iemand je uit bed kwam halen. Toen je alle lekkere hapjes zag liggen dacht je er wel heel anders over. Toen stond je zomaar bij de tafel en kon niet kiezen wat je nu zou nemen.

Toen begon het aftellen en was het zover. Het jaar 2008 is begonnen. Een jaar waarin we vast weer heel wat mee zullen maken met jou. Je bent nu al zo bijdehand/slim/pienter/acteur dat het alleen maar erger kan worden denk ik.

Wat we van het vuurwerk konden zien was erg mooi en jij vond het ook wel leuk. De knallen die af en toe langskwamen gaf je een hele boze blik. Maar daardoor werden ze niet minder hard. Al met al was het een leuke avond en kijken we met frisse moed tegen het nieuwe jaar aan.

No Responses to “31 December 2007 – Eerste keer bewust oud en nieuw”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links