Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 25 December 2007 – Kerstkado’s uitpakken

25 December 2007 – Kerstkado’s uitpakken

En zo is het alweer het einde van het jaar en het begin van het nieuwe jaar. Zo langzamerhand zijn de meeste mensen alweer een beetje van de schrik bekomen dat jij er een broertje of zusje bij krijgt. Dat is zeg maar het moment waar een heleboel mensen voor 2008 naar uit kijken.

Jij hebt het druk met hele andere dingen. Want onder die prachtig versierde kerstboom waar je iedere keer als de lampjes aan gaan met open mond naar zit te kijken liggen allemaal pakjes. En al die pakjes moeten toch wel voor Kaye zijn. Het ging een hele tijd goed. Je wilde ze natuurlijk wel open maken maar na een paar keer waarschuwen bleef je er weer af. En zo bleef het bijna de hele 2 weken.

Er was alleen wel 1 moment waarop de verleiding te groot voor je werd. Mama zat achter de computer en had allemaal dingen open staan die ze moest controleren en bekijken terwijl ze met iemand aan de telefoon zat. Dat was natuurlijk voor jou de uitgelegen mogelijkheid waar je wel even gebruik van kon maken om stiekem even te kijken wat er in een kadootje zat.

Voordat mama het goed en wel doorhad was al het papier er al vanaf. Jij kleine doerak die je der bent. Gauw weer terug onder de boom gezet want het was er nog geen tijd voor.

En toen kwam het moment dat je wel uit mocht pakken want het is kerstmis. Alleen jah na al die keren dat we je hebben gewaarschuwd durf je dat natuurlijk niet meer aan. Uiteindelijk heb je wel alle kadootjes uitgepakt en wist je op een gegeven moment echt niet meer waar je nou mee moest spelen.

Het ene vond je nog geweldiger dan het andere.

Je mocht nog een tijdje lekker met alles spelen en donderjagen.

No Responses to “25 December 2007 – Kerstkado’s uitpakken”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links