Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 25 November 2007 – Sinterklaasfeest Sogeti

25 November 2007 – Sinterklaasfeest Sogeti

Zoals ieder jaar word via papa zijn werk een groot sinterklaasfeest gegeven voor alle kinderen. En omdat jij ook erg veel van sinterklaas (en pepernoten/taaipoppen) houd gingen we daar natuurlijk ook met jou heen. Je vond het helemaal geweldig om zo tussen al die kinderen door te ravotten en te spelen met iedereen. Af en toe ging het je wel een beetje te wild maar dan keek je een keer boos of gaf je een duw terug en alles was weer opgelost.

Het was soms wel zielig. Want je had zoveel moeite gedaan om op die dikke kussens eindelijk te gaan staan en toen liep er weer iemand langs en zat je weer op je kont. De pieten vonden je hartstikke lief en je kreeg de hele tijd aandacht. Ook ben je nog met zwarte pieten op de foto geweest. Nou dat vond je toch maar apart. Die rare zwarte mensen.

Je houd wel van pepernoten enzo. Je bent alleen werg kieskeurig van wie je ze aanneemt. Alle pieten wilden jou aandacht en waren zo lief om je handenvol pepernoten te overhandigen. Je keek is naar de piet… is naar die volle hand pepernoten… nog is naar de piet. En toen keek je naar papa. Dus papa hield zijn handen maar op en de piet gaf ze aan papa. De eerste pepernoot lag amper in papa zijn handen of jij had hem eruit gepakt. Want je had er echt wel zin in!

Nadat de sleutel van de schatkamer terecht was ging de schatkamer open en konden we je kadootje ophalen. Een sesamstraat kegelset!

Al met al een dag vol met indrukken en het ging je niet in de koude kleren zitten. We waren amper thuis of je wilde met alle plezier je bed in. Je was echt hartstikke moe. Nu weer een jaartje wachten en dan hebben we weer een mooi sinterklaasfeest!

 

No Responses to “25 November 2007 – Sinterklaasfeest Sogeti”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links