Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 17 November 2007 – Pake en beppe vertellen dat ik grote broer word

17 November 2007 – Pake en beppe vertellen dat ik grote broer word

Er zijn natuurlijk 2 kanten van de familie dus de zaterdag erop gingen we naar pake en beppe. Daar eerst de hele dag lekker zitten kletsen enzo (ze waren bij het voetbal dus we konden het niet gelijk vertellen).

Daarna gingen we eten en toen werd het toch tijd om Kaye maar eens om te kleden. Dus weer gauw het shirt aangetrokken en Kaye deed het als een echte showbizz man. Hij kwam naar de tafel lopen zodat iedereen zag: ik ben stoer. Daarna wilde iedereen natuurlijk de achterkant zien en daar draaide hij zich dan ook mooi voor om. Ik word grote broer.

Iedereen keek wel even verbaasd op maar de reactie van de meeste mensen is toch wel dat ze het wel hadden verwacht. Kaye heeft nu een mooie leeftijd en een broertje of zusje is dan zeer welkom. Nu maar hopen dat het allemaal net zo goed en voorspoedig verloopt zoals het met Kaye is gegaan.

No Responses to “17 November 2007 – Pake en beppe vertellen dat ik grote broer word”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links