Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 23 Oktober 2007 – Eerste bezoek consultatiebureau Zeist

23 Oktober 2007 – Eerste bezoek consultatiebureau Zeist

Het was eerst even zoeken. Want jah je verwacht een grote ruimte te zien met consultatiebureau enzo er op. En je verwacht niet een groot bord met daar op: Creche! Uiteindelijk bleken we een klein steegje door te moeten en dan kwamen we wel goed uit. Gelukkig gaan ze binnenkort verhuizen.

Je was al super blij dat je die rare mensen niet meer hoefde te zien. Steeds in je blote kont en dan lopen ze een beetje aan je benen te trekken om te kijken hoe groot je bent en hoe zwaar. Maar helaas voor jou, vandaag moest je er ook weer aan geloven. In principe niks aan de hand want je zag er stralend uit. En toen je een balletje kreeg van de arts was je ook helemaal de koning te rijk en mocht ze alles bij je doen. Zolang ze de bal maar niet wilde hebben.

Alleen krijg je dan uiteindelijk toch weer dat moment. De watjes komen tevoorschijn en de prikjes. Bij het prikje in je been had je ook gelijk helemaal de pee in. Dat had ze niet mogen doen van meneer Sikma. Die bal kreeg een gooi en hij werd helemaal boos en begon te huilen. Toen daarna nog een prikje in de arm kwam had ze het helemaal gedaan. Als blikken konden doden dan was ons zoontje een hele jonge moordenaar geweest.

Al met al zag alles er prima uit en nu word hij de volgende keer alleen even gewogen. De volgende prikjes laten weer even op zich wachten.

Zijn gegevens: 11.5 kilo en 82,5 cm

No Responses to “23 Oktober 2007 – Eerste bezoek consultatiebureau Zeist”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links