Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 2 Oktober 2007 – Los lopen

2 Oktober 2007 – Los lopen

Meneer gaat echt de hele tijd lekker rondhuppelen en van alles ondernemen. Maar jah dan wel aan de hand of met steun van een been/tafel/hond of stuk speelgoed. Los lopen dat hebben we nog niet gezien. Tot vandaag dan eindelijk. Het begon met een stukje tussen opa en oma en dan een paar stappen zetten waarna papa en mama flink hebben zitten oefenen met je. En ineens sta je op bij de bank en loop je zo richting de deur. Mama wist niet wat er gebeurde. Zoiets had je nog niet eerder gedaan. Dus het is een feit: je loopt!

Kleine kindertjes worden groot….

No Responses to “2 Oktober 2007 – Los lopen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links