Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 24 Juni 2007 – Sogeti familiebiosdag

24 Juni 2007 – Sogeti familiebiosdag

Het werk van papa is lang niet altijd leuk. De grootste reden daarvoor is dat hij 40 uur per week weg is. Gelukkig is de reistijd niet zo lang dus dat valt nog mee maar toch. Je moet hem toch altijd maar weer even de hele tijd missen. En jij bent toch wel gehecht aan de mensen om je heen.

Gelukkig was er vandaag eindelijk iets leuk voor het hele gezin. Namelijk de Sogeti familiebiosdag. Vandaag kon iedereen die bij Sogeti werkt met het hele gezin (en eventueel kinderen van bekenden) naar de film. De keuze was goed verzorgd en voor ons stond het al snel vast dat we naar Shrek 3 NL gingen.

Verderop in de straat wonen 2 kinderen (Rick en Sanne) die vast en zeker wel heeel graag mee zouden willen en dat hebben we dus even met Miranda en Carrie besproken. Nou die keken eerst even gauw in de agenda maar het zag er wel uit dat het kon. Dus wij zouden het de kids gelijk vertellen maar daar stak Miranda een stokje voor.

Het leek haar veel leuker als we alleen vertelden dat ze met ons mee gingen en dan zagen ze wel hoe of wat. Heel erg gemeen natuurlijk en het is uiteindelijk ook niet helemaal gelukt. De zaterdags hebben ze nog gauw even de vorige 2 delen van Shrek gekeken en vandaag was het zover: Shrek3. Hij was pas net een paar dagen uit dus een echte primeur.

Jij ging lekker mee natuurlijk en je had Shrek ook al wel op televisie gezien dus dat ging allemaal wel lukken dachten papa en mama. Helaas pakte dit iets anders uit toen Shrek binnenkwam. Je kon namelijk met hem op de foto. En het leek papa en mama heel leuk als jij dat ook ging doen.

Maar wat bleek, Shrek als figuurtje op tv is erg leuk en daar kun je keihard om schateren. In het echt, wil je het liefst zo snel mogelijk bij hem uit de buurt. Je hield je stevig aan papa vast en zat steeds te kijken waar die liep. Wel een beetje appart dat je hem zo aan het volgen was terwijl je zodra je hem zag weer in tranen uitbarste.

Hierna hebben we je naar de kinderopvang gebracht waar je heerlijk geslapen hebt zodat papa en mama de film konden zien. Al met al was het een hele leuke en gezellige dag. En de film was ook super.

No Responses to “24 Juni 2007 – Sogeti familiebiosdag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links