Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 29 Juni 2007 – Voor het eerst los staan

29 Juni 2007 – Voor het eerst los staan

Wow wow wow wow… stop de persen… stop de persen!

Waar iedereen al zolang op had zitten wachten is eindelijk gebeurd. Ons dropje gaat al tijden zomaar staan in zijn box en staat dan te swingen als een gek. Al tijden proberen we hem te foppen door hem zijn speen te geven terwijl hij zijn doek al vast heeft of te laten klappen zodat hij beide handen los zal laten. Hier trapt hij dus alleen echt niet in. Een beetje jammer maar helaas. Eindelijk heeft meneer het nu op zijn heupen gekregen en voordat we het eigenlijk goed en wel doorhadden stond meneer daar. Helemaal los en voorzichtig klappend in zijn handjes. Kijk, dat gaat de goede kant op! Nog even en hij rent de hele kamer door?

No Responses to “29 Juni 2007 – Voor het eerst los staan”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links