Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 15 Oktober 2006 – Dagje Sikma

15 Oktober 2006 – Dagje Sikma

Deze dag was geplant dat pake en beppe zouden komen en dan zouden mama en papa naar tante Harma en ome Guido gaan om elkaar weer eens te zien. Mama en papa hebben eerst even lekker uitgeslapen en zouden rond 15:00 vertrekken. Dus mama ging rustig Kaye in badje doen en nog even lekker keutelen. Half drie ging we die kant op. Toen we halverwege waren belde tante Harma op dan ze naar hun nieuwe woning gingen kijken dus dat ze over ander half uur terug waren. Maar ja, mama en papa waren al onderweg en wilden eigelijk ook wel even het huisje zien dus ging we maar gezellig samen.

Daar aangekomen, het is een heel leuk huisje alleen jammer dat het op slot zat dus konden ze het alleen van buiten laten zien. Een van de buren zijn woning was nog wel open en de buurman was er ook om dingen op te meten. Dus mochten we daar een kijkje komen nemen alleen was dat een hoekhuis dus het was niet helemaal te vergelijken jammer genoeg. Maar 8 november krijgen ze de sleutel dus dan gaan ze lekker klussen en daarna kunnen we goed kijken. Dus nog even afwachten.

Daarna gingen we maar weer lekker terug naar huis want het waaide toch wel aardig. bij Harma aangekomen wou Kaye erg graag eten dus aan Harma de eer om de fles te geven. We hebben daar lekker gegeten en toen naar huis gegaan al met al een lekker drukke dag.

No Responses to “15 Oktober 2006 – Dagje Sikma”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links