Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 13 Oktober 2006 – Dagje Tiel

13 Oktober 2006 – Dagje Tiel

Mama wilde erg graag eens bij Wilma en Rene op bezoek maar omdat papa nog geen auto kon rijden van de klap op zijn hoofd vroeg ik opa en oma om mee te gaan dat vonden ze een goed plan. Oma eerste even een belletje plegen of het allemaal uit kwam aan de andere kant en dat kwam het gelukkig. Oma zei voor de grap dat we wel zonder Kaye zouden komen maar dan waren we niet welkom 😀 want ja hoe moest ze dat vertellen aan Kyra die steeds om haar neefje riep. Dus op naar Tiel dan papa bleef maar thuis want die was niet zo lekker. Eenmaal daar aangekomen moest mama even met Kaye buiten blijven om toch niet even Kyra in de maling te nemen.

Maar toen zag ze me en was ze helemaal gelukkig en wilden Kaye gelijk vasthouden. Die avond heeft Wilma de hele avond met Kaye lekker op de stoel gezeten heerlijk vond ze het!

Om een uurtje of 23:00 vond opa het wel genoeg en wilden naar huis maar ja voordat oma klaar was duurde dat nog wel even 🙂 en vooral als we over platic bakkies begon!! Gelukkig kwam daar een eind aan en zijn we lekker naar huis gegaan. Met alles een gezellig avond.

No Responses to “13 Oktober 2006 – Dagje Tiel”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links