Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 01 September 2006 – Wolf in schaapskleren!

01 September 2006 – Wolf in schaapskleren!

Mama had de nacht goed geslapen zonder wakker te worden van krampjes of zogenoemde voorweeen. Wij balen natuurlijk maar ach het is niet anders he! Het komt wanneer het komt. Ook al was het niet helemaal waar want we konden het nog niet helemaal laten rusten. Na wat dingen gelezen te hebben over wonderolie zijn we dat maar gaan halen die dag en een goed stukje gelopen want ja dat wekt weeën op zeggen ze (wat je al niet doet om eerder te bevallen). Dus na wat wonderolie ingenomen te hebben ging mama een uur later lekker aan de ‘rees’. Pffff wat een paardenmiddel is dat zeg!! Niet te geloven hoe je lichaam daarvan tekeer gaat. Mama was zo misselijk dat ze maar probeerde te gaan slapen wat gelukkig wel goed ging. Haar maag was ondertussen toch al helemaal leeg. Dus de krampen in de buik begonnen weer een beetje bij te trekken.Om 19:15 begonnen de weeën weer te komen maar nog wel onregelmatig. Dus ach ja dan gaan we nog maar even verder slapen. Tijdens ‘Sterren dansen op het ijs’ riep mamma opeens shit! Papa dacht dat het mama even ontschoten was en ze dus een behoorlijk natte scheet liet. Want hij hoorde ook echt *plop*. Papa vroeg dus of mama soms haar broek had onder gepoept. Terwijl mama druppend boven een emmertje stond melde ze dat het volgens haar het vruchtwater was. Dit leek papa een beetje vreemd omdat hij echt *plop* had gehoord. Toen ie bij de emmer kwam bleek dat mama toch wel gelijk had gehad. Zodoende maar gauw de tijd opgeschreven waarop het vruchtwater brak namelijk om 22:23. Papa keek mama ineens heel blij aan en zei: “Binnen 24uur zijn we dan echt papa en mama!”.

Mama maar gelijk oma gebeld om het nieuws te vertellen dus ze zouden dan komen voor de bench voor de honden. Dit vanwege het feit dat de verloskundige zou komen en het toch wel erg vervelend is als ze blaffen of tegen iedereen opspringen die binnenkomt. Daarna kwamen de weeën gelijk heel erg snel, om de 4 minuten. Hierna is het eigenlijk heel snel gegaan, de verloskundige kwam om 23:25. Mama bleek toen 2 cm ontsluiting te hebben. Dus het ging allemaal de goede kant op. Omdat ze verwachte dat het allemaal nog wel even zou duren gaf ze papa de instructie om 4uur later maar even te bellen. Dan zou zij thuis even een paar uurtjes slaap pakken zodat ze weer lekker fris bij de bevalling kon zijn. Dit nieuws vatte mama niet echt heel fijn op. Mama was eigenlijk gewoon boos! Moet ik nog zolang met deze pijn rondlopen? Ze zag het somber in….!

Op aanraden van de verloskundige vlak voordat ze vertrok ging mama naar boven toe en onder de douche om te kijken of de weeën wat minder werden. Dat ging allemaal goed en was best fijn. Op deze manier trok mama het een stuk prettiger. Tot het moment waarop de benen niet meer mee wilden werken en de rug een beetje zeer begon te doen. Oftewel het werd tijd voor een andere houding. Dit was zo ongeveer na een half uurtje douchen. Dus gingen we op bed liggen om de weeën op te vangen.

No Responses to “01 September 2006 – Wolf in schaapskleren!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links