Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 31 Augustus 2006 – Voorweeën!

31 Augustus 2006 – Voorweeën!

Papa zei al een week lang jaja donderdag ga je bevallen en mama dacht nee joy ik ga over de 40 weken heen! Het zou wel heel goed uitkomen en fijn zijn als die eerder kwam maar het gaat echt niet gebeuren. Na een fles bitter lemon (bakerpraatje of niet je probeert zo eens wat) gingen we maar slapen. En die nacht kreeg mama kramp maar ze dacht dat het een droom was omdat papa steeds over donderdag als bevallingsdag begon.

Rond half 6 ‘s morgens dacht mama toch ehm dit zijn toch echte krampen en ga de tijd maar eens bijhouden. En ja hoor eerst elke 5 minuten kramp die 1 min aanhoud dus na een tijdje ging mama maar naar beneden toe om even wat te eten. Ook om te kijken of alles wel door ging zetten. Mama voelde zich niet zo prettig en kon toch niet meer slapen op dat moment. Mama vroeg aan papa of hij mee ging naar beneden en daar even onder het dekbed lekker rustig tv kijken of iets. Papa voelde zich alleen nog een beetje moe dus hij had zoiets van ga maar lekker naar beneden en als er wat is roep je maar. Vijf minuten later zat papa dus ook beneden zonder dat mama ergens om had gevraagd.

Rond 9 uur zijn we weer gaan slapen voor twee uurtjes want dan moesten we naar de verloskundige voor onze routine afspraak die gepland stond voor kwart over 12. Om 11 uur ging de wekker en mama had door dat de weeën afgezakt waren. Ze kwamen nu ongeveer elk haf uur en soms zelfs pas na een uur. De regelmaat was er af! Bij de verloskundige ging ze voelen en ze dacht dat ons dropje in stuit lag dus werden we voor echo gestuurd in het ziekenhuis. Dat was nogal schrikken. Papa had al gelijk zoiets van ja hoor gaan we weer. Begin van de zwangerschap al gekke dingen en aan het einde kan het natuurlijk ook weer niet gewoon zo gaan zoals het hoort!

Om 2uur hadden we uiteindelijk een afspraak bij het ziekenhuis. Was toch wel ff vervelend om de tussenliggende tijd te doden. Je bent toch heel erg met het idee bezig van: wat als het nu inderdaad in stuit ligt. In het ziekenhuis waren we gelukkig gelijk aan de beurt. En zodra de echo begon bleek al gelijk dat alles goed was. Het hoofdje was gewoon net als vorige keer volledig ingedaald. Hierna volgde een inwendig onderzoek en zeiden ze dat mama haar baarmoedermond helemaal rijp was alleen geen ontsluiting omdat mama geen goede weeën had. Die dag zijn we nog mooi met opa en oma naar de hornbach geweest en kanaleneiland dus drukke dag geweest allemaal. En ach waarom ook niet want mama had toch eigenlijk nergens meer last van.

No Responses to “31 Augustus 2006 – Voorweeën!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links