Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 13 Juli 2006 – Gesprek

13 Juli 2006 – Gesprek

Het gesprek vond gelukkig plaats om 13uur in Vianen. Mijn aanstaande collega Hobbe Jan had me gevraagd of ik dan wat eerder wilde komen dan konden we nog even gezellig samen lunchen. Nou dat leek me wel een goed idee en zodoende liepen mama en papa om 5 over 12 het gebouw binnen. Hobbe Jan zat ons al op te wachten met zijn uitzicht op de vijver en de voordeur.

Even een hapje genuttigd en daarna was het ook al bijna tijd voor het gesprek. Mama had de bankjes gezien buiten bij de vijver en ging zich daar lekker laten verbranden. Ondertussen ging papa met Hobbe Jan richting zijn kantoor om te wachten op de manager. Zijn collega’s allemaal beetje slap ouwehoeren en Hobbe Jan ook maar papa die normaal zijn bekkie ook wel bij zich heeft kneep hem toch wel een beetje.

Het gesprek was eigenlijk een wassen neus omdat ik de test had gehaald en dergelijke. Dus we hebben gezellig zitten praten en besloten dat we het er maar op moesten wagen. Nog wat uitleg gekregen over wat mijn functie nu precies voor gaat stellen *Young professional* en toen na een stevige handdruk was de zaak beklonken. Per 1 november ben ik medewerker van Sogeti.

Blij en opgelucht nog even afscheid genomen van Hobbe Jan en zijn collega’s (het feit drong nog niet helemaal tot me door) en op naar buiten om mama te begroeten. Die was al lekker rood op de schoudertjes maar daarom niet minder blij! Nog wat boodschapjes te Nijkerk gehaald en thuis eindelijk het pak weer uitgetrokken waarvan het overhemd toch behoorlijk bezweet was.

No Responses to “13 Juli 2006 – Gesprek”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links