Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 01 Juli 2006 – Dagje oefenen

01 Juli 2006 – Dagje oefenen

Vrijdagavond hadden we Brian(collega van Tiscali en goede bekende geworden nu) en Suze(zijn vriendin) en hun Damian (in het fotoboek is hij te aanschouwen) uitgenodigd om gezellig een dagje langs te komen bij ons op de camping. Hier antwoorden ze gretig op en eigenlijk wilden ze gelijk wel op de trein stappen. Uiteindelijk maar afgesproken dat ze zaterdagavond zouden komen en zondagavond weer vertrekken. Zodoende hadden we toch een mooie tijd om samen van het weer te genieten en eens bij te kletsen. Zaterdagmiddag weer vroeg opgestaan en tijdens een bakje koffie met een broodje kwamen opa en oma al aanzetten. Vandaag was er namelijk braderie en oma wilde daar plastic bakkies aan de man/vrouw brengen samen met buurvrouwtje Miranda. Dat ging allemaal pas plaatsvinden aan het eind van de middag dus hadden papa en opa nu mooi even de tijd om de vloer in de voortent even gelijk te trekken. Opa had weer een karretje hoogwaardige kunststof pallets meegenomen die we konden gebruiken als ondergrond. De tent hadden we ondertussen al leeggetrokken dus konden we beginnen met leggen. Na een stuk of wat pallets en daarna, tijdens het leggen van de vlonders, kwamen we erachter dat het geen goed idee was.

Het zweet liep in straaltjes van ons af. Wat een drama. Mama liep lekker over haar buik te wrijven van “jah, ik ben zwanger dus reken niet teveel op mijn hulp” (geef haar eens ongelijk). Oma was hem ondertussen ook al gesmeerd om ‘het een en ander te regelen’. Na een uurtje of 2 flink ploeteren gaf opa het als eerste op (papa allang blij). De vloer was net een gebergte geworden dus alle pallets er maar weer uitgetrokken en alleen de vlonders weer op hun plaats gelegd. Alles kwam blijkbaar ff anders uit als eerst want dit lag nu ook absoluut niet meer prettig. Voor de verandering was het al erg, maar als je nu op een vlonder ging staan kwam in de aanbouw de koelkast omhoog.

Nadat oma van haar bezigheden was teruggekeerd was ze absoluut niet te spreken over het vloertje. Opa was daar niet blij mee want het had genoeg moeite gekost en ook papa had zoiets van doe het dan zelf. Toen ging de telefoon alweer dat Brian met zijn gezinnetje onderweg was vanaf Amersfoort en over een minuut of 15 het station van Nijkerk zouden binnenrollen. Hoogste tijd dus om de auto te pakken en ze op te gaan halen.

Ze stonden ons al op te wachten bij de parkeerplaats en arme Damian had een aardig verhit koppie. Het enige jammere was dat papa en opa (die ook nog gezellig bleef zitten) het wel een beetje behoorlijk zat waren en niet echt zin hadden om nog iets te doen. Damian was niet heel erg van het vasthouden maar we hebben hem toch even vastgehad. Dat arme jochie plakte als een pot jam!

Dus iedereen zat lekker onderuit gezakt op een stoel toen mama het de hoogste tijd vond om de braderie over te lopen. Na een twintigtal minuten hadden we dat ook wel weer gezien en op naar de caravan waar we een biertje gingen doppen. Brian niet want die voelde zich door de warmte een beetje lamlendig en had koppijn.

Omdat de vliegeninvasie weer bezig was rond een uur of 10 besloten we op een gegeven moment maar om onder de luifel vandaan te gaan en midden op het veld te gaan zitten. Hierna gooide papa de chips op tafel en voorzag iedereen van een nieuwe ronde drinken. Ondertussen waren er nog wat andere mensen (waaronder Brenda) aangeschoven bij ons kringetje. Opa en oma wilden liever niet maar een uurtje of 12 werd het voor hun toch tijd om huiswaarts te keren. Hierna kon iedereen eindelijk op bed .

No Responses to “01 Juli 2006 – Dagje oefenen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links