Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 24 Juni 2006 – De big BBQ party te Utrecht

24 Juni 2006 – De big BBQ party te Utrecht

Gelukkig was het weer mooi en dus de hoogste tijd om weer eens een verjaardag te vieren. En als het mooi weer is en je een tuin hebt is er natuurlijk geen betere manier dan een bbq en een koelkast vol lekker koud drinken!

Om een uur of 4 zetten mamma en pappa voet in het feestgedruis. De muziek was al begonnen en de koffie stond klaar. Alle aanwezigen stonden mamma een beetje aan te kijken want de buik neemt toch wel een behoorlijke vorm aan. En iedereen wilde eigenlijk stiekem wel ff voelen om te kijken of ons dropje nog even ging schoppen. Alleen de moeder van oma had geluk want voor de rest hield ie zich lekker stil. Zo mooi om te zien hoe iedereen ermee bezig is en naar ons wondertje toe leeft.

Na alle plechtigheden zoals de kadootjes overhandigen aan Ans(een dove setje) en Marcel(stadiontoeter en deo) konden we plaatsnemen en het eerste biertje pakken(wie wil er nu koffie als het zo warm is en je lekker buiten in de zon zit).

Na een tijdje hebben zitten bomen wilde Wilma toch de nieuwe woning van pappa en mamma wel ff zien. Dus met zijn allen de auto in gekropen (mamma veilig met kinderslot achterin) en naar de woning gereden. Daar kregen we allemaal handige tips voor de babykamer dus dat gaat helemaal goed komen. Verder was ze gelukkig wel te spreken over de ruimte en dergelijke die we daar bezitten.

Het was wel duidelijk dat het maar goed was dat er geen kwasten en potjes klaar stonden anders was ze gelijk aan het werk gegaan (misschien was dat toch wel makkelijk geweest). Eigenlijk ging het vooral om de babykamer maar we hebben Wilma toch de rest van het huis ook laten zien en zijn toen weer vertrokken naar Ans. Uiteindelijk heerlijk gegeten en gedronken en met een goed gevoel naar huis.

De volgende dag had pappa spierpijn van het voetballen maar dat kon de pret niet drukken! Hij wil zich altijd nog net zo gedragen als ie altijd deed op het voetbalveld. Lekker fris en fruitig en dat lukt niet helemaal als je al een jaar niet hebt gespeeld. En mamma maar lachen om de houterigheid van pappa de volgende ochtend…

No Responses to “24 Juni 2006 – De big BBQ party te Utrecht”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links