Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 23 Mei 2006 – Lekker hobbyen

23 Mei 2006 – Lekker hobbyen

Normaal gesproken is het de hele dag door een geschop van belang. Want mamma ligt lekker op het bedje haar series te kijken (ATWT, GTST enz.). Maar sinds een dag zijn we druk doende om in de nieuwe woning van alles te doen. En mamma vind het heerlijk. Lekker kliederen met verf. Eerst heel weinig smeren en als pappa dan zegt, het moet iets meer zijn anders blijf je bezig… daarna druipt de verf dus bijna letterlijk van het raam. Maar dat kon de pret niet drukken. En na zo’n zware dag schilderen/verfen/schoonmaken/schuren en plamuren wil mamma natuurlijk lekker naast pappa op de bank liggen en dan tv kijken.Daar denkt ons dropje dan wel ff heel anders over. Die heeft zoiets van he… nu is alles rustig dus word het voor mij de hoogste tijd om mamma maar eens te gaan pesten. Terwijl pappa al lekker op 1 oor ligt, is mamma druk bezig met de kleine rustig krijgen (onmogelijke taak dus).

Het laminaat ligt er gelukkig al prachtig in met dank aan een behulpzame oom. De wc was heel erg geel en vies maar nu istie weer mooi wit geworden dus het gaat helemaal de goede kant op.

Word vervolgd…

No Responses to “23 Mei 2006 – Lekker hobbyen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links