Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 27 Mei 2006 – Dagje naar het voetbal

27 Mei 2006 – Dagje naar het voetbal

De dag begon weer vroeg maar jah het was dan ook voor een goed doel. Eerst even laminaat halen in Almere. Dus de route even opgeschreven vanuit routenet. Altijd handig en zo makkelijk. Dus je neemt de afslag Almere en zal de route vervolgen. Alleen ja je komt weer niet helemaal goed uit. Want dan moet je kiezen uit Almere- Buiten/Haven/Stad etc. En die man aan de telefoon zei: gewoon Almere. Geen idee waar je dan dus zou moeten wezen. Want dan bestaat naar mijn weten niet eens.Maar jah uiteindelijk op de plek van bestemming gearriveerd en begonnen met de plankjes verpakken. Al dat losse hout in je auto is zo vervelend. Gelukkig kwamen na een tijdje de hulptroepen uit Friesland ook aangereden. Pake en beppe met omke Germ, ook zei waren ervan overtuigd toen we belden dat ze in de buurt waren. Over 5 minuutjes zijn we der wel. Daarna waren ze dus ff fout gereden. Maar ok… de auto volgeladen en weer richting Utrecht. Naar de nieuwe woning en daar alles ff lekker de trap op dragen. Mamma had ondertussen alweer plaatsgenomen in de schommelstoel om even bij te komen. Maar ja, pappa heeft daar af en toe wel respect voor. Tot zijn spieren weer gaan protesteren.

Hierna weer in de auto gestapt richting Voorschoten.. owh nee ik bedoel natuurlijk Rijnsburg. Want we gingen even naar de wedstrijd in de kampioenscompetitie tussen Rijnsburgse Boys en ONS Sneek. Pake en beppe hadden al kaarjtes dus daar moesten we wel ff heen. Gelukkig klopte de route die was uitgeprint weer feilloos. En een wegenboek van de anwb is ook altijd ideaal. Dus na een tourtje door Leiden en een paar toeristische uitstapjes kwamen we bijna aan op de plek van bestemming. Mamma was ondertussen weer helemaal kapot! Alleen het voetbal moest toen nog beginnen. Nou ja de 2e helft dan. Gelukkig hebben we het meeste spektakel nog gezien! Eindstand werd 1-1.. en de kleine heeft denk ik genoten. Zijn eerste wedstrijd…een memorabel moment.

Uiteindelijk ook nog ff op verjaardag geweest bij aanstaande ome Guido en tante Harma. Mamma sliep ondertussen al praktisch op de bank. Maar jah al met al was het een weer een mooie dag. Ons dropje had toen pas de kans om wakker te worden. Nog ff hartje geluisterd en heerlijk geslapen.

 

No Responses to “27 Mei 2006 – Dagje naar het voetbal”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links