Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 16 Mei 2006 – De 23 weken echo

16 Mei 2006 – De 23 weken echo

In jou buik groeit ons wonder, datgene dat onze wereld compleet maakt, onze liefde verenigd in dat ene, wat tot het uit huis gaat niet van onze zijde wijkt. Een jongen of een meisje, dat is de vraag. Maar wat het ook is en hoe het zal wezen, onze liefde voor de kleine is er voor zijn hele leven. Het voelt zo onwerkelijk het is soms zo raar, maar nog een paar maanden en dan is het daar. Dan kunnen we het vasthouden,zien en voelen, ons kleine wonder! Dit wonder is van ons samen, en niets kan mij gelukkiger maken!Vandaag de dag van de 23 weken echo. Ons kleintje was weer lekker druk op de beelden. Eindelijk hebben ze de hersentjes kunnen meten en alles zag er net als met de vorige echo perfect uit. Alleen duurde het de kleine op een gegeven moment weer veel te lang want hij werd weer flink actief zodat het allemaal wat slechter te zien was. Het is zo gaaf om die handjes te zien bewegen. Die 5 hele kleine vingertjes die je heen en weer ziet zwaaien. En dan die voetjes. Zo lief en teer en super mooi om te zien. Dan voel je je als ouders zo trots. Af en toe denk je dan als pappa van laten we een dagje ruilen want hoe voelt zoiets nou! Nog maar 17weken wachten en dan kunnen we het zoveel voelen als we willen .

Weer komt de grote vraag omhoog. Wil je als ouders weten wat het kleine dropje word of wachten we tot de bevalling.

Pappa wil wachten tot het geboren word. Het is al een heel wonder wat er dan gebeurd en om dan te zien waar je mee gezegend bent is een nog mooiere verassing. Anders ben je er toch heel anders mee bezig. Nu loop je door de stad en zie je wat leuks en denk je van nee dat kan niet want we weten niet wat het word. Heel veel kleertjes zijn heel lief en sweet maar dan wel of voor jongen dan wel voor een meisje. Dus niet echt neutraal.

Mamma wil wel graag weten wat het word. Ze voelt de kleine steeds zo hard schoppen en heeft dan toch wel het idee van als het een jongen is kan ik nog veel meer verwachten. Weten waar je aan toe bent want je kan het zien dus waarom zou je daar geen gebruik van maken.

In eerste instantie was in overleg besloten om het dan niet te weten. Een heel stuk meer spanning en het maakt alles toch wat intenser. Maar we hebben nu al 3x de mogelijkheid gekregen om te horen wat het word…

Lieve mamma, het maakt pappa niet uit wat het word. Hij houd nu al zoveel van het kleine dropje en het is al zo belangrijk in ons leven! Als jij het graag wilt weten ga er dan voor. Maar houd het alsjeblieft geheim voor pappa. Gun hem dat moment tijdens de bevalling. Pappa houd heel veel van jullie beide! Liefs en xxxjes, pappa

No Responses to “16 Mei 2006 – De 23 weken echo”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links