Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 14 Mei 2006 – Moederdag….

14 Mei 2006 – Moederdag….

De dag waarop alle pappa’s van Nederland weer heel ongelukkig zijn. Moeten op hun vrije dag terwijl ze de hele week al hard werken met de kinderen van bed om een ontbijtje voor mamma te maken omdat de kids vaak nog niet echt een leeftijd hebben om dit alleen te doen (ook al is het wel leuk om mamma te zien genieten van slurpeitjes, jam met beschuit, zwarte thee en wat al niet meer).Over een jaartje zal dit ritueel misschien ook bij ons een entree nemen. Momenteel zijn pappa en mamma blij dat ze niet thuis wonen en gewoon uit kunnen slapen en hopen dat een ander het stokje overneemt. Uiteindelijk bleek van uitslapen natuurlijk weer weinig terecht te komen maar jah, je kan niet alles hebben. Het was voor de verandering weer eens half 12. Dus echt slecht ging het ook niet.

Gewoon lekker rustig opgestaan, plakkie zelfgemaakte cake gegeten met een zelfgezet bakje koffie. Toen even contact gezocht met opa en oma wat hun plannen voor de dag waren omdat we hadden afgesproken om te gaan barbequeen. Uiteraard hadden we hiervoor de beste dag met het mooiste weer van de hele week uitgezocht.

Voordat het zover was eerst nog even een familiebezoekje afgelegd. De hele familie kwam samen bij de moeder van oma. Daar een koekje gehad met wat chippies en koffie. Het leuke van een zwangerschap is dat alle tantes terug denken aan de tijd dat zij klein waren. Daarna niet te vergeten de periode dat mamma klein was (het is tenslotte haar familie he). Als je dan denkt alles gehad te hebben kijken ze pappa aan zo van: er staat je nog heel wat te wachten!

We wachten het maar rustig af… pappa was gelukkig hele lieve rustige jongen dus daar kan het niet van komen. Dat zal de slechte karaktertrekken wel opheffen… toch?…. TOCH???

Gelukkig bleef het vandaag lekker droog en er was zelfs af en toe zon. Dus het viel niet eens tegen. Zo tegen de avond was het wel even iets minder omdat het een beetje waaide. Vooral mamma had hier last van. Zwangerschapskippevel! Ome “aapje” Michael had niet echt honger. Misschien toch een overblijfsel van een avondje stappen? Al met al en na een pendelactie van Ome “aapje” Michael en oma met niet nader te noemen resultaten een enerverend avondje. Het dessert bij de Ijssalon was in ieder geval weer heerlijk. En de bananencoupes… zo lekker fris..

No Responses to “14 Mei 2006 – Moederdag….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links