Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 06 Mei 2006 – Mamma en pappa in actie

06 Mei 2006 – Mamma en pappa in actie

Zaterdagochtend 6 mei De bedoeling was uitslapen maar de baby had om een uur of 10 zoiets van hoogste tijd mamma. Ik ben wakker dus voor jou word het ook tijd. Over iets gesproken dat absoluut niet in de planning zat want mamma en pappa zaten om half 2 ’s nachts nog even de 7plagen te kijken.

Maar jah gelukkig doet koffie voor pappa wonderen en hij ging als een trein van start. Ff naar de sloop geweest en daar gezellig gewinkeld. Nieuwe boxen, nieuw handvat voor de deur(de oude was met iets te veel kracht losgetrokken, omdat pappa niet wist hoe die vastgeklikt zat) en niet te vergeten een nieuwe zekeringskast(daar kwamen we voor). Pappa helemaal in zijn element daar op de sloop… ook al heeft ie de ballen verstand van auto’s. Mamma was uiteindelijk degene die overal naar ford escortjes liep te zoeken.

Na heel wat uurtjes op de parkeerplaats en een verbrande arm voor mamma starte de auto weer in 1x en was alles weer prima in orde. Pappa helemaal trots! Alleen was er nog 1 klein probleempje… de moter bleef ook lopen als de sleutels uit het contact verwijderd was! Uiteindelijk door opa is dit probleem ook verholpen! Wat een avontuur en een kakafonie aan geluiden voor de kleine heeft ie vandaag meegemaakt.

No Responses to “06 Mei 2006 – Mamma en pappa in actie”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links