Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 07 Mei 2006 – Zouden huisje kijken….

07 Mei 2006 – Zouden huisje kijken….

Het was de bedoeling dat we om 13uur even naar een woning gingen kijken maar helaas hoorden we gisteravond laat dat we niet in aanmerking kwamen voor de betreffende woning. Das rot natuurlijk maar gewoon blijven zoeken.Aan de andere kant hadden we zoiets van zo dat is lekker! Kunnen we lekker uitslapen daarna handdoekje en de honden mee en lekker zonnebaden en verder slapen bij de Maarsseveense Plassen. Hoe anders zou de dag lopen.

Om een uur of half 10 gingen de ogen al open bij pappa en mamma. Nog een half uurtje geprobeerd om toch eindelijk eens uit te slapen maar nee dat wilde niet lukken. Het beeld om dan even een paar uurtjes bij de Maarsseveense plassen te gaan vertoeven zou dan nu een hele dag worden en daar hadden we toch niet veel behoefte aan.

Gauw de telefoon gepakt(na uitgebreid een broodje gezond te hebben gegeten) en even een belletje gedaan richting opa en oma die grote plannen hadden op deze zondag. Helaas hadden we op dat moment ook een cake in de oven staan die het toch niet zo leuk vond dat hij na een half uur werd afgekoeld. Zo mislukt hebben we hem nog niet vaak gegeten maar uiteindelijk is de cake wel sneller op dan anders het geval zou zijn.

Opa en oma gingen gezellig op de camping een kunststof schuurtje in elkaar bouwen die maar op 1 manier past (was dus een verkooppraatje) zonder beschrijving. Nou een eitje toch? Uiteindelijk zijn we samen met de moeder van oma, Koos, oma, opa, pappa en mamma richting camping afgereisd.

Daar aangekomen stormde eerst de halve camping richting opa en oma want ze hadden een auto met aanhanger waar heel groot IJSSALON op stond. Net vliegen op de stroop! Nadat iedereen zichzelf ervan overtuigd had dat in de kar alleen een kunststof schuurtje lag en dus geen koude versnapering kon het uitladen beginnen. De meeste delen leken op elkaar dus dat bevorderd het opbouwen wel.

Het hele verhaal van het opbouwen zullen we jullie besparan maar in ieder geval kan ik een indicatie gaven over hoelang een bepaald onderdeel opbouwen duurde. De vloer was zo klaar, maar het dak daarentegen bleek toch op veel verschillende manieren vast te zetten. Nou jah bleek… kan beter zeggen leek want het paste maar op 1 manier. Met wat spierkracht leek het ook op andere manieren te passen alleen kwam het toen niet meer uit. Uiteindelijk na verhitte discussies en alle dames op tuinstoeltjes de verrichtingen zaten te observeren was het dak na ongeveer 30minuten wel in orde.

Hierna het afdakje nog even opgezet en toen konden we eindelijk van de rust en het weer op de camping genieten. Nog even calorietjes verbrand op weg naar de cafetaria (hebben we gelopen) dus de frietjes waren wel nodig voor het energiepeil.

Nadat we na veel geharrewar ook nog een ijsje hadden verorbert. Helaas niet iedereen door een communicatiestoring. Hierna gingen we weer op huis aan.

Mamma’s buik was het er niet helemaal mee eens dat ze zoveel op sjouw was geweest. Helemaal hard enzo. En vermoeid, maar dat kwam vast door die gezonde natuurlucht. Het leuke was vooral dat toen de benen nog even flink begonnen op te spelen. Uiteraard werd dit gevolgd door ons dropje die ook nog even van zich moest laten horen! Al met al … een drukke dag

No Responses to “07 Mei 2006 – Zouden huisje kijken….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links